Πρώτο Trailer Απο Το "Pawn Sacrifice"

0

Η Bleecker Street Media κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Pawn Sacrifice", το βιογραφικό δράμα του Edward Zwick που εστιάζει στη ζωή του ιδιοφυούς σκακιστή Bobby Fischer.

"Σε μια συναρπαστική αληθινή ιστορία που εξελίσσεται κατά την διάρκεια της κορύφωσης του Ψυχρού Πολέμου, ο Αμερικανός σκακιστής Bobby Fischer (Tobey Maguire) γίνεται το κεντρικό πρόσωπο ανάμεσα στην διαμάχη των δυο υπερδυνάμεων όταν προκαλεί την Σοβιετική Αυτοκρατορία. Το φίλμ καταγράφει την τρομακτική μάχη του Fischer με την ιδιοφυία και την παράνοια και την άνοδο και την πτώση ενός παιδιού απο το Brooklyn, που κατάφερε να συγκεντρώσει την προσοχή ολόκληρου του κόσμου."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Edward Zwick ("Glory", "The Last Samurai"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Steven Knight ("Eastern Promises", "Locke").

Πρωταγωνιστούν οι Tobey Maguire, Liev Schreiber, Peter Sarsgaard, Lily Rabe, Michael Stuhlbarg, Robin Weigert, Sophie Nélisse, Evelyne Brochu, Seamus Davey-Fitzpatrick.

Ενα ακόμη σκακιστικό δράμα, αυτή τη φορά δια χειρός του ταλαντούχου Edward Zwick, σε μια ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο με ανάμεικτες κριτικές.

Το "Pawn Sacrifice" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:


 

pawn-sacrifice-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.