Πρώτο Trailer Από Το "Paris 13th District"

0

Η Madman Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Paris 13th District", το ρομαντικό δράμα του Γάλλου σκηνοθέτη Jacques Audiard. Το trailer φανερώνει ένα ρομαντικό δράμα σε άσπρο μαύρο, με όμορφη κινηματογράφηση και πικάντικη ιστορία.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο 13ο Διαμέρισμα του Παρισιού, γνωστού ως 'Les Olympiades'. Η Émilie συναντά την Camille που είναι γοητευμένη από την Nora, που συναντά την Amber. Τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Είναι φίλοι, κάποιες φορές εραστές και συχνά και τα δυο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jacques Audiard ("Rust and Bone", "A Prophet", "The Sisters Brothers"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Nicolas Livecchi ("Shiny Happy People"), Léa Mysius ("Ismael's Ghosts") και Céline Sciamma ("Portrait of a Lady on Fire"), βασισμένοι στις ιστορίες του Adrian Tomine. Πρωταγωνιστούν οι Noémie Merlant, Pol White, Lucie Zhang, Jehnny Beth, Geneviève Doang, Makita Samba, Camille Léon-Fucien, Oceane Cairaty, Anaïde Rozam, Rong-Ying Yang.

Το "Paris 13th District" που αρχικά είχε τον τίτλο "Les Olympiades", θα κυκλοφορήσει στα σινεμά μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Paris, 13th District"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.