Πρώτο Trailer Απο Το "Outlaw King" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Outlaw King", το ιστορικό φίλμ του David Mackenzie. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο φίλμ, με υψηλό επίπεδο παραγωγής και ύφος που θυμίζει κάτι απο το εξαιρετικό "Braveheart" του Mel Gibson.

"Το φίλμ αφηγείται την ανείπωτη και αληθινή ιστορία του Robert the Bruce, ο οποίος μεταμορφώνεται απο ηττημένος αριστοκράτης σε περιθωριακό ήρωα, κατά την διάρκεια της καταπιεστικής κατοχής της μεσαιωνικής Σκωτίας απο τον Edward I της Αγγλίας. Παρά τις σοβαρές επιπτώσεις, ο Robert αρπάζει το στέμμα της Σκωτίας και ηγείται μιας παθιασμένης ομάδας ανδρών ενάντια στον πανίσχυρο στρατό του τυρανικού Βασιλιά και του ασταθούς γιού του, του Πρίγκηπα της Ουαλίας."

Πρώτο Trailer Απο Το "Outlaw King" Του Netflix

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Mackenzie ("Hell or High Water"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Mark Bomback, David Harrower, James MacInnes & Bathsheba Doran.

Πρωταγωνιστούν οι Chris Pine, Aaron Taylor-Johnson, Florence Pugh, James Cosmo, Sam Spruell, Billy Howle, Tony Curran και Stephen Dillane.

Το "Outlaw King" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και στο Netflix, στις 9 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.