Πρώτο Trailer Απο Το "Otherhood"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Otherhood", την κωμωδία της Cindy Chupack, που κάνει το σκηνοθετικό της ντεπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη κωμωδία, με έξυπνη ιστορία και ενα πολύ αξιόλογο πρωταγωνιστικό τρίδυμο.

"Νιώθοντας αποκομμένες απ' τα παιδιά τους, οι επί χρόνια φίλες Κάρολ (Άντζελα Μπάσετ), Τζίλιαν (Πατρίσια Αρκέτ) και Χέλεν (Φελίσιτι Χάφμαν) αποφασίζουν να ταξιδέψουν μέχρι τη Νέα Υόρκη για να επανασυνδεθούν με τους ενήλικους γιους τους. Στην πορεία, διαπιστώνουν όμως ότι δεν χρειάζεται αλλαγή μόνο η ζωή των παιδιών τους. Το ταξίδι προς την επανασύνδεση μετατρέπεται σε ταξίδι ανακάλυψης και ωθεί αυτές τις γυναίκες να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με τα παιδιά, τους φίλους και τους συζύγους τους, αλλά και με τους εαυτούς τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η σεναριογράφος Cindy Chupack ("Sex and the City", "Love Bites"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Mark Andrus ("As Good as It Gets"), βασισμένοι στη νουβέλα του William Sutcliffe.

Πρωταγωνιστούν οι Angela Bassett, Patricia Arquette, Felicity Huffman, Jake Lacy, Heidi Gardner, Becki Newton, Afton Williamson, Tim Bagley, Frank De Julio, Stephen Kunken, Molly Bernard.

Το "Otherhood" ή "Χάνει η Μάνα το Παιδί", θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 2 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Otherhood"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.