Πρώτο Trailer Από Το "On the Rocks" Της Sofia Coppola

0

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "On the Rocks", το νέο φιλμ της Sofia Coppola. Το trailer φανερώνει ένα φιλμ αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα της Sofia Coppola, καθώς φαντάζει σαν μια ρηχή, mainstream κωμωδία με πρόχειρο σενάριο.

"Η Laura (Rashida Jones) νιώθει ευτυχισμένη μέσα στον γάμο της. Όταν όμως ο σύζυγός της αρχίζει τις υπερωρίες στο γραφείο με μια νέα συνάδελφο, η Laura αρχίζει να υποπτεύεται τα χειρότερα. Απελπισμένη, απευθύνεται στον μοναδικό άνδρα που θεωρεί πως γνωρίζει καλύτερα, τον γοητευτικό, παρορμητικό πατέρα της Felix (Bill Murray), που της προτείνει να διερευνήσουν την υπόθεση. Καθώς οι δυο τους αρχίζουν να κυκλοφορούν στην νυχτερινή Νέα Υόρκη, από τα πάρτι του Βορά στα hotspots του Νότου, ανακαλύπτουν πως στην καρδιά αυτού του ταξιδιού βρίσκεται η δική τους σχέση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Sofia Coppola ("Lost in Translation", "The Beguiled"), η οποία υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Bill Murray, Rashida Jones, Marlon Wayans, Jenny Slate, Jessica Henwick, Barbara Bain, Nadia Dajani, Musto Pelinkovicci, Jules Willcox, Alexandra Mary Reimer.

Το "On the Rocks" θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και το Apple Tv+, μέσα στον Οκτώβριο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "On the Rocks" Της Sofia Coppola

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.