Πρώτο Trailer Απο Το "Official Secrets"

0

Η Entertainment One κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Official Secrets", το δραματικό θρίλερ του Gavin Hood που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και πιο συγκεκριμένα στο πως οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί μεθόδευσαν την εισβολή στο Ιράκ το 2003.

"Το 2003 και καθώς οι πολιτικοί στην Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες μαγειρεύουν την εισβολή στο Ιράκ, η Katharine Gun, η μεταφράστρια της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών GCHQ, διαρρέει ενα απόρρητο email που αποκαλύπτει την παρακολούθηση των μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με σκοπό μαι απόφαση που θα οδηγήσει στον πόλεμο. Κατηγορούμενη για την αποκάλυψη Κυβερνητικών μυστικών και απειλούμενη με φυλάκιση, η Katharine και οι δικηγόροι της ξεκινούν την προσπάθεια υπεράσπισης των ενεργειών της. Με την ζωή της, της ελευθερία της και τον γάμο της να απειλούνται, η Katharine θα πρέπει να αντισταθεί για αυτά που πιστεύει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gavin Hood, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Gregory Bernstein και Sara Bernstein, βασισμένοι στο βιβλίο "The Spy Who Tried to Stop a War: Katharine Gun and the Secret Plot to Sanction the Iraq Invasion", των Marcia Mitchell & Thomas Mitchell.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Katharine Gun, βρίσκεται η Keira Knightley, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rhys Ifans, Ralph Fiennes, Matt Smith, Matthew Goode, Indira Varma, Conleth Hill, Tamsin Greig, MyAnna Buring.

Το "Official Secrets" που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance χωρίς να ενθουσιάσει, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.