Πρώτο Trailer Απο Το "No Time to Die"

0

Η Universal Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "No Time to Die" την 25η ταινία απο το franchise του James Bond. Το πρώτο trailer παρουσιάζει τον Bond να έχει αποσυρθεί απο την ενεργό δράση, κάτι που όμως δεν θα κρατήσει για πολύ καθώς θα αναγκαστεί να επιστρέψει (αλίμονο). Κρίνοντας απο το trailer, το νέο φίλμ διαθέτει το γνωστό υψηλό επίπεδο παραγωγής, αλλά όσν αφορά την ιστορία και τον κακό χαρακτήρα, εκεί μοιάζει να στερείται έμπνευσης, καθώς φαντάζει εντελώς φορμουλαϊκό.

"Ο Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργή υπηρεσία. Όμως, η σύντομη γαλήνη του θα διακοπεί όταν ο Felix Leiter, ο παλιός του φίλος απο την CIA ζητά την βοήθεια του. Κάτι που θα οδηγήσει τον Bond στα ίχνη ενός μυστηριώδους προσώπου με κακόβουλες προθέσεις και οπλισμένου με επικίνδυνη νέα τεχνολογία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Cary Fukunaga ("True Detective") που αντικατέστησε τον Danny Boyle, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Neal Purvis ("Spectre", "Skyfall"), Robert Wade ("Spectre", "Skyfall") και Phoebe Waller-Bridge ("Fleabag").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Daniel Creg για μια τελευταία φορά, στο ρόλο του κακού βρίσκεται ο Rami Malek ("Mr. Robot", "Bohemian Rhapsody"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Léa Seydoux ("Spectre"), Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ana de Armas, Christoph Waltz, Jeffrey Wright, Billy Magnussen, Ben Whishaw, Lashana Lynch, Rory Kinnear.

Το "No Time to Die" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Απριλίου του 2020.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.