Πρώτο Trailer Απο Το "Nina Forever"

0

H Epic Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Nina Forever", την μαύρη κωμωδία των Ben Blaine και Chris Blaine που έκανε πρεμιέρα στο South by Southwest Film Festival [SXSW], με πολύ καλές κριτικές.

"H Holly θέλει να σώσει τον Rob, καθώς τον έχει ερωτευτεί. H Holly σπουδάζει για να γίνει νοσηλεύτρια ενώ ταυτόχρονα δουλεύει σε ένα σούπερμαρκετ μαζί με τον Rob, ο οποίος νιώθει χαμένος και εκνευρισμένος απο τον θάνατο της φίλης του Nina.

Τελικά ο Rob και η Nina γίνονται ζευγάρι, όμως την πρώτη φορά που κοιμηθούν μαζί στο κρεβάτι βρίσκεται και η Nina. Μια ταλαιπωρημένη και ματωμένη σωρός απο σπασμένα μέλη, η Nina είναι εντελώς νεκρή αλλά είναι εκεί και μιλά και είναι και εκνευρισμένη.

Παρόλαυτα η Holy δεν φρικάρει και δεν φεύγει, είναι αποφασισμένη να γίνει αυτή που θα γιατρέψει τις πληγές του Rob. Μπορεί να αποδεχθεί ττη νεκρή κοπέλα που μοιράζεται το κρεβάτι τους, τις ζωές τους και το μυαλό τους. Αν αυτό είναι αυτό που χρειάζεται ο Rob, η Holly θα το κάνει, όποιες και αν είναι οι συνέπειες..."

Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Ben Blaine και Chris Blaine, που υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Fiona O'Shaughnessy, Abigail Hardingham, Cian Barry, David Troughton, Elizabeth Elvin, Bill Holland, Lee Nicholas Harris, Sean Verey, Phelim Kelly, Richard Sandling.

Η νεκρή πρώην που επιστρέφει δεν αποτελεί μια καινούργια ιδέα, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει και άλλες ταινίες με παρόμοια υπόθεση όπως το "Burying the Ex", όμως αυτό που φαίνεται να κάνει τη διαφορά με την συγκεκριμένη είναι ότι πρόκειται για μια βρετανική παραγωγή.

Πρός το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.