Πρώτο Trailer Από Το "Nightbooks" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Nightbooks", το φιλμ φαντασίας του David Yarovesky. Το trailer φανερώνει ένα φιλμ φαντασίας για όλη την οικογένεια, με ένα αρκετά οικείο concept, όπου δυο παιδιά προσπαθούν να αποδράσουν από τα χέρια μιας κακιάς μάγισσας.

"Ο Alex (Winslow Fegley), είναι ένα αγόρι με εμμονή στις τρομακτικές ιστορίες, που παγιδεύεται από μια σατανική μάγισσα (Krysten Ritter) στο μαγικό διαμέρισμα της. Για να καταφέρει να επιβιώσει, ο Alex θα πρέπει να αφηγείται μια τρομακτική ιστορία κάθε βράδυ. Την ίδια ώρα ενώνει τις δυνάμεις του με την Yasmin (Lidya Jewett), μια άλλη κρατούμενη και οι δυο τους θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να αποδράσουν."

Πρώτο Trailer Από Το "Nightbooks" Του Netflix

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Yarovesky ("Brightburn", "The Hive"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Mikki Daughtry ("Five Feet Apart") και Tobias Iaconis ("The Curse of La Llorona"), βασισμένοι στο παιδικό βιβλίο του J.A. White.

Πρωταγωνιστούν οι Winslow Fegley, Lidya Jewett, Krysten Ritter, Khiyla Aynne, Jess Brown, Luxton Handspiker, Miley Haik, Liam Couvion, Taylor Belle, Eden Gjoka.

Το "Nightbooks" που αποτελεί μια παραγωγή του Sam Raimi ("Spider-Man", "The Evil Dead"), θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Nightbooks" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.