Πρώτο Trailer Από Το "News of the World"

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "News of the World", το υψηλού προφίλ γουέστερν του Paul Greengrass. Το trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο γουέστερν με φιλοδοξίες για Oscar και τον Tom Hanks να δοκιμάζει για πρώτη φορά την τύχη του σε ταινία αυτού του είδους.

"Πέντε χρόνια μετά το τέλος του Εμφύλιου Πολέμου, ο Λοχαγός Jefferson Kyle Kidd (Hanks), ένας χήρος και βετεράνος τριών πολέμων, μετακινείται από πόλη σε πόλη, ανακοινώνοντας τα νέα που αφορούν προέδρους και βασίλισσες, διάσημες αντιπαραθέσεις, ολέθριες καταστροφές και συναρπαστικές περιπέτειες απο όλα τα μέρη του κόσμου.

Στις πεδιάδες του Texas, θα συναντήσει την Johanna (Helena Zengel), ένα 10χρονο κορίτσι που ανατράφηκε από τους Kiowa και μεγάλωσε σαν δικό τους μέλος. Η Johanna, αρχικά εχθρική απέναντι σε ένα κόσμο που ποτέ δεν γνώρισε, θα επιστρέψει στην βιολογική της θεία και θείο, ενάντια την θέληση της.

Ο Kidd συμφωνεί να παραδώσει το κορίτσι εκεί όπου ο νόμος λέει πως ανήκει. Καθώς ταξιδεύουν εκατοντάδες μίλια στην άγρια εξοχή, οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με μεγάλες προκλήσεις, απο ανθρώπους αλλά και δυνάμεις της φύσης, καθώς αναζητούν το μέρος που θα μπορέσουν να αποκαλέσουν σπίτι τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Paul Greengrass ("The Bourne Supremacy", "The Bourne Ultimatum"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Luke Davies ("Lion"), βασισμένος στη νουβέλα της Paulette Jiles, που κυκλοφόρησε το 2016.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jefferson Kyle Kidd, βρίσκεται ο Tom Hanks ("Forrest Gump", "Saving Private Ryan"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Helena Zengel, Elizabeth Marvel, Mare Winningham, Neil Sandilands, Chukwudi Iwuji, Christopher Hagen, Thomas Francis Murphy, Stafford Douglas, Fred Hechinger, Michelle Campbell.

Ύστερα απο την άκρως επιτυχημένη συνεργασία τους στο "Captain Philips" (2013), ο Paul Greengrass και ο Tom Hanks, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε ένα φιλμ που φαντάζει σαν στοίχημα και για τους δυο.

Το "News of the World" θα κυκλοφορήσει (?) στις αίθουσες μέσα στα Χριστούγεννα.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.