Πρώτο Trailer Απο Το “My Big Fat Greek Wedding 2”

0

Η Universal κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “My Big Fat Greek Wedding 2”, την συνέχεια της ανέλπιστης εισπρακτικής επιτυχίας που κυκλοφόρησε το 2002.

"Εχοντας αφιερώσει τον περισσότερο χρόνο, εστιάζοντας στα προβλήματα της έφηβης κόρης τους, η Toula και ο Ian αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον γάμο τους, ενώ ταυτοχρόνα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και ένα νέο Ελληνικό γάμο, που αυτή τη φορά θα είναι ακόμη μεγαλύτερος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kirk Jones ("What to Expect When You're Expecting", "Nanny McPhee"), ενώ το σενάριο υπογράφει και πάλι η Nia Vardalos. Το cast που περιλαμβάνει όλα τα πρόσωπα της πρώτης ταινίας, αποτελούν οι Nia Vardalos, John Corbett, Lainie Kazan, Andrea Martin, Michael Constantine, Elena Kampouris, Rita Wilson, Alex Wolff.

Με budget μόλις 5 εκατομμύρια δολλάρια και εισπράξεις $368 εκατομμύρια, η πρώτη ταινία αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη στο αμερικανικό box-office το 2002, κάτι που οι παραγωγοί ευελπιστούν να επαναληφθεί, αν και αυτό αυτό φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο καθώς η πρωτοτυπία πλέον απουσιάζει.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.