Πρώτο Trailer Απο Το "Mowgli"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mowgli", την νέα κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης ιστορίας του Rudyard Kipling. Το πρώτο trailer φανερώνει μια αρκετά διαφορετική εκδοχή απο την ταινία "The Jungle Book" του Jon Favreau, καθώς διαθέτει πιο σκοτεινό τόνο και διαφορετική κουλτούρα.

"Η ιστορία ακολουθεί την ανατροφή του Mowgli, του παιδιού που μεγάλωσε μέσα σε μια αγέλη λύκων στις ζούγκλες της Ινδίας. Καθώς μαθαίνει τους σκληρούς κανόνες της ζούγκλας, υπο την καθοδήγηση μιας αρκούδας με το όνομα Baloo και ενός πάνθηρα με το όνομα Bagheera, ο Mowgli γίνεται αποδεκτός απο τα ζώα της ζούγκλας σαν δικός τους. Όλων εκτός ενός: της ατρόμητης τίγρεως Shere Khan. Ίσως όμως να καραδοκούν μεγαλύτεροι κίνδυνοι στη ζούγκλα, καθώς ο Mowgli έρχεται αντιμέτωπος με τους προγόνους του."

Πρώτο Trailer Απο Το "Mowgli"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andy Serkis ("Breathe"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Callie Kloves (screenplay), βασισμένος στη νουβέλα του Rudyard Kipling.

Πρωταγωνιστούν οι Rohan Chand, Cate Blanchett, Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Peter Mullan, Eddie Marsan, Matthew Rhys, Naomie Harris, Tom Hollander.

Αν και η ιστορία φαντάζει χιλιοειπωμένη, η νέα μεταφορά αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς διαθέτει πλούσιο cast στις φωνές και την μεγάλη εμπειρία του ηθοποιού-σκηνοθέτη Andy Serkis ("Planet of the Apes", "Lord of the Rings") στο motion capture και τα ειδικά εφέ.

Το "Mowgli" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 19 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.