Πρώτο Trailer Απο Το "Motherless Brooklyn"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Motherless Brooklyn", την δεύτερη σκηνοθετική δουλειά του ηθοποιού Edward Norton. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα ενδιαφέρον αστυνομικό δράμα, με πολύ αξιόλογους συντελεστές πίσω και μπροστά απο τις κάμερες, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στα βραβεία.

"Η ιστορία εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη του 1950 και ακολουθεί τον Lionel Essrog (Edward Norton), εναν μοναχικό ιδιωτικό ερευνητή που ζεί με το Σύνδρομο Tourette, καθώς εξορμά για να λύσει τον φόνο του μέντορα και μοναδικού του φίλου, Frank Minna (Bruce Willis). Οπλισμένος μόνο με μερικά στοιχεία και την μηχανή του εμμονικού μυαλού του, ο Lionel αποκαλύπτει καλά κρυμένα μυστικά που κρατούν την μοίρα ολόκληρης της πόλης.
Σε ενα μυστήριο που τον μεταφέρει απο τα jazz clubs του Harlem, στις κακόφημες φτωχογειτονιές του Brooklyn και τελικά στους επιχρυσωμένους διαδρόμους των ισχυρών χρηματιστών της Νέας Υόρκης. Μια διαδρομή που θα φέρει αντιμέτωπο με κακοποιούς, διαφθορά και τον πιο επικίνδυνο άνδρα της πόλης, για να τιμήσει τον φίλο του και σώσει την γυναίκα που μπορεί να αποτελέσει την δική του σωτήρια."

Πρώτο Trailer Απο Το "Motherless Brooklyn"

Όπως προαναφέραμε στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Edward Norton ("Keeping the Faith"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα του Jonathan Lethem.

Πρωταγωνιστούν οι Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin, Willem Dafoe, Leslie Mann, Ethan Suplee, Michael Kenneth Williams, Bobby Cannavale, Dallas Roberts.

Πρώτο Trailer Απο Το "Motherless Brooklyn"

Η φιλόδοξη ταινία που εκτός των άλλων διαθέτει και ενα νέο τραγούδι απο τον Thom Yorke των Radiohead, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.