Πρώτο Trailer Από Το "Mortal Kombat"

0

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Mortal Kombat", την νέα ταινία από το franchise που είναι βασισμένο στο ομώνυμο videogame. Το ιδιαίτερα βίαιο trailer, φανερώνει μια περιπέτεια φαντασίας με εντυπωσιακές και έξοχα χορογραφημένες σκηνές δράσης, αλλά και ένα σενάριο που δεν βγάζει και πολύ νόημα.

"Ο Cole Young, ένας ξοφλημένος μαχητής πολεμικών τεχνών, αγνοεί την κρυμμένη καταγωγή του και το γιατί τον καταδιώκει ο Sub-Zero της φατρίας δολοφόνων Lin-Kuei. Ανησυχώντας για την ασφάλεια της οικογένειας του, αναζητά μια κλίκα μαχητών που επιλέχθηκαν για να υπερασπιστούν το Βασίλειο της Γης, σε μια μάχη ενάντια στις δυνάμεις του Outworld, σε ένα πολυδιάστατο τουρνουά πολεμικών τεχνών, που λαμβάνει χώρα μια φορά ανά γενιά."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Simon McQuoid που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Greg Russo και Dave Callaham ("The Expendables", "Wonder Woman 1984"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Ed Boon και John Tobias.

Πρώτο Trailer Από Το "Mortal Kombat"

Πρωταγωνιστούν οι Lewis Tan, Josh Lawson, Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Chin Han, Sisi Stringer, Mel Jarnson, Max Huang.

Το "Mortal Kombat" θα διατεθεί μέσα από το HBO Max στις 16 Απριλίου.

Δείτε το ακατάλληλο trailer (Απαιτεί sign-in στο Youtube για εξακρίβωση ηλικίας):

 

Πρώτο Trailer Από Το "Mortal Kombat"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.