Πρώτο Trailer Απο Το "Mississippi Grind"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mississippi Grind", την δραματική ταινία των Anna Boden και Ryan Fleck.

"Ο Gerry (Ben Mendelsohn) είναι ένας ταλαντούχος αλλά ταλαιπωρημένος παίκτης του πόκερ, ο οποίος βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής εξαιτίας της εξάρτησης του απο τον τζόγο. Ομως η τύχη του φαίνεται να αλλάζει, όταν γνωρίζει τον νεαρό και χαρισματικό Curtis (Ryan Reynolds). Ο Gerry πείθει το νέο του "γούρι", να τον ακολουθήσει σε ένα υψηλού προφίλ παιχνίδι πόκερ στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί, οι καλές και οι κακές στιγμές θα αποκαλύψουν τους αληθινούς χαρακτήρες και τα κίνητρα του διδύμου, την ίδια ώρα που ενας δυνατός δεσμός αναπτύσσεται μεταξύ τους."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκονται οι Anna Boden και Ryan Fleck, το σκηνοθετικό δίδυμο πίσω απο τις ταινίες "It's Kind of a Funny Story" και "Sugar".

Πρωταγωνιστούν οι Ben Mendelsohn, Ryan Reynolds, Sienna Miller, Analeigh Tipton, Robin Weigert, Alfre Woodard, Justin Lebrun, Teri Wyble, Stephanie Honoré, Kerry Cahill.

Με highlight την παρουσία του Ben Mendelsohn, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, το "Mississippi Grind" φαντάζει σαν ένα αξιόλογο gambling-δράμα.

Η ταινία που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Mississippi-Grind-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.