Πρώτο Trailer Από Το "Minari"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Minari", το δραματικό φιλμ του Lee Isaac Chung, που απέσπασε πολύ καλά σχόλια στο Φεστιβάλ του Sundance. Το trailer φανερώνει ένα οικογενειακό δράμα, με όμορφη κινηματογράφηση και στοιχεία οσκαρικου δολώματος.

"Μια τρυφερή και σαρωτική ιστορία γύρω από αυτά που μας ριζώνουν, το 'Minari' ακολουθεί μια οικογένεια αμερικανοκορεατων, που μετακομίζει σε μια μικρή φάρμα του Arkansas αναζητώντας το δικό τους Αμερικανικό Όνειρο. Το οικογενειακό σπίτι αλλάζει εντελώς με την άφιξη της πανούργας, αθυρόστομης, αλλά και πολύ στοργικής γιαγιάς. Ανάμεσα στην αστάθεια και τις προκλήσεις αυτής της νέας ζωής στα άγρια Ozarks, το 'Minari' παρουσιάζει την αδιαμφισβήτητη αντοχή μια οικογένειας και το τι είναι αυτό που διαμορφώνει το σπιτικό μας."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Κορεάτης Lee Isaac Chung ("Abigail Harm", "Lucky Life"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Steven Yeun, Yeri Han, Yuh-Jung Youn, Alan S. Kim, Noel Cho, Will Patton, Scott Haze, Eric Starkey, Esther Moon, Darryl Cox, Ben Hall.

Το "Minari" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2020.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Minari"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.