Πρώτο Trailer Απο Το "Mile 22"

0

Η STX Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mile 22", το θρίλερ-δράσης του Peter Berg. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα χιλιοειπωμένο story με ραδιενεργό υλικό που αγνοείται και μια επίλεκτη ομάδα bad ass χαρακτήρων που το αναζητά, ένα φίλμ γεμάτο κλισέ αλλά και καλογυρισμένες σκηνές δράσης.

"To Mile 22 είναι ένα σύγχρονο θρίλερ απο τον σκηνοθέτη του 'Lone Survivor' και με τον Mark Wahlberg στον πρωταγωνιστικό ρόλο του James Silva, ενός πράκτορα της CIA που ανήκει στην πιο αξιέπαινη αλλά και πιο παρεξηγημένη μονάδα της υπηρεσίας. Με την βοήθεια μιας άκρως απόρρητης ομάδας επέμβασης, ο Silva θα πρέπει να ανακτήσει και μεταφέρει ένα πολύτιμο απόκτημα που διαθέτει πολύ σημαντικές πληροφορίες για το Mile 22 και όλα αυτά με τον εχθρό να βρίσκεται ένα βήμα πίσω."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Peter Berg ("Lone Survivor", "Deepwater Horizon"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Lea Carpenter και Graham Roland. Πρωταγωνιστούν οι Mark Wahlberg, John Malkovich, Iko Uwais, Lauren Cohan, Ronda Rousey, Terry Kinney, Sala Baker, Sam Medina, Poorna Jagannathan.

Το "Mile 22" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στον Αύγουστο.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Mile 22"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.