Πρώτο Trailer Απο Το "Midnight Special"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και την επίσημη πλοκή απο το "Midnight Special", την δραματική sci-fi ταινία του Jeff Nichols.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Roy (Michael Shannon), έναν πατέρα που τρέπεται σε φυγή για να προστατέψει τον μικρό γιό του, Alton και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω απο τις special δυνάμεις του αγοριού.
Αυτο που ξεκινά σαν ένα κυνηγητό απο θρησκευτικούς εξτρεμιστές και την τοπική αστυνομία, πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε μια εθνική καταδίωξη που περιλαμβάνει τα ανώτερα επίπεδα της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Τελικά ο πατέρας του θα ρισκάρει τα πάντα για να προστατέψει τον Alton και να τον βοηθήσει να εκπληρώσει ένα πεπρωμένο που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο για πάντα, σε αυτό ανατρεπτικό φίλμ που αν και ξεκινά σαν μεταφυσικό, είναι πέρα για πέρα ανθρώπινο."

Sci-fi δράμα σε σκηνοθεσία του Jeff Nichols ("Mud", "Take Shelter"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Shannon ("Boardwalk Empire", "Man of Steel"), Sam Shepard ("The Right Stuff"), Kirsten Dunst ("Spider-Man", "Melancholia"), Adam Driver ("Girls"), Joel Edgerton ("The Great Gatsby", "Black Mass"), Jaeden Lieberher, Paul Sparks, Scott Haze και Dana Gourrier.

Με τον ταλαντούχο Jeff Nichols στη σκηνοθεσία, ένα πλούσιο cast και μια ενδιαφέρουσα ιστορία, η πρώτη στουντιακή ταινία του 37χρονου σκηνοθέτη αναμένεται σαν ένα πολύ αξιόλογο sci-fi δράμα, που θα μείνει πιστό στο ανεξάρτητο στύλ του σκηνοθέτη και δεν θα εξελιχθεί σε καταιγισμό οπτικών εφέ..

To "Midnight Special" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 18 Μαρτίου του 2016.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=1zuQTmVCEn4

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.