Πρώτο Trailer Απο Το "Men in Black: International"

0

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο "Men in Black: International", το τέταρτο φίλμ του franchise που ουσιαστικά αποτελεί το reboot της ιστορίας, με νέους πρωταγωνιστές και συντελεστές πίσω απο τις κάμερες. Το πρώτο trailer διαθέτει τον γνωστό διασκεδαστικό τόνο των πρώτων δυο φίλμ, αλλά αυτό που μένει να φανεί είναι αν το νέο πρωταγωνιστικό δίδυμο διαθέτει την εξαιρετική χημεία, που υπήρχε ανάμεσα στον Will Smith και Tommy Lee Jones.

Αν και η πλοκή του φίλμ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το concept παραμένει το ίδιο αλλά η ιστορία γίνεται διεθνής και εξελίσσεται και πέρα των συνόρων της Αμερικής.

Στη σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο F. Gary Gray ("Straight Outta Compton", "Law Abiding Citizen", "The Fate of the Furious"), ο οποίος διαδέχεται τον Barry Sonnenfeld ("Get Shorty") που σκηνοθέτησε τα τρία πρώτα φίλμ με πρωταγωνιστές τους Will Smith και Tommy Lee Jones.

Πρώτο Trailer Απο Το "Men in Black: International"

Το σενάριο του φίλμ υπογράφουν οι Matt Holloway ("Iron Man") και Art Marcum ("Transformers: The Last Knight"), ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Barry Sonnenfeld και Steven Spielberg.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του "Men in Black International" βρίσκονται οι Chris Hemsworth ("Thor", "Avengers") και Tessa Thompson ("Westworld"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Liam Neeson ("Taken"), Emma Thompson ("Saving Mr. Banks"), Rebecca Ferguson ("Mission: Impossible - Fallout"), Rafe Spall ("Jurassic World: Fallen Kingdom") και Kumail Nanjiani ("Silicon Valley").

Το "Men in Black International" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Ιουνίου του 2019...

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.