Πρώτο Trailer Απο Το "Mary"

0

Η RLJE Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Mary", το μεταφυσικό θρίλερ του Michael Goi, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα μεταφυσικό θρίλερ χαμηλού προϋπολογισμού και με πλοκή που αφορά ενα στοιχειωμένο σκάφος.

"Ο David (Gary Oldman) είναι είναι ενας καπετάνιος της εργατικής τάξης, που πασχίζει να καλυτερεύσει την ζωή της οικογένειας του. Σύντομα, ο David θα βρεθεί μπροστά σε ενα εγκαταλελειμένο σκάφος σε μια δημοπρασία και παρορμητικά το αγοράζει, με την ελπίδα πως θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής της οικογένειας του. Όμως κατά την διάρκεια του πρώτου ταξιδιού τους, περίεργα και τρομακτικά γεγονότα αρχίζουν να τρομοκρατούν τον David και την οικογένεια του, γεγονότα που θα στρέψουν τον εναν ενάντια στον άλλο και που θα τους οδηγήσουν να αμφισβητήσουν την λογική τους.
Με την ένταση να κορυφώνεται, το σκάφος βγαίνει εκτός πορείας και πλέον γίνεται ξεκάθαρο πως κατευθύνονται πρός ενα μεγαλύτερο κακό μέσα στη θάλασσα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Goi ("American Horror Story"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Anthony Jaswinski ("The Shallows"). Πρωταγωνιστούν οι Gary Oldman, Emily Mortimer, Jennifer Esposito, Stefanie Scott, Owen Teague, Michael Landes, Manuel Garcia-Rulfo, Natalie Jean, Chloe Perrin.

Το "Mary" θα κυκλοφορήσει σε αίθουσες και video on demand, στις 11 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer [Collider]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.