Πρώτο Trailer Από Το "Margrete - Queen of the North"

0

Η Samuel Goldwyn Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Margrete - Queen of the North", το ιστορικό δράμα της Charlotte Sieling. Το trailer φανερώνει μια προσεγμένη παραγωγή και ένα ιστορικό δράμα που φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στην πολιτική και λιγότερο στη δράση.

"1402. Η Βασίλισσα Margrete (Trine Dyrholm) έχει καταφέρει αυτό που κανένας άνδρας δεν μπόρεσε να κάνει στο παρελθόν. Να ενώσει την Δανία, την Νορβηγία και την Σουηδία και να σχηματίσει μια ειρηνική ένωση, που διοικεί η ίδια μέσα από τον νεαρό υιοθετημένο γιό της Erik. Η ένωση απειλείται από εχθρούς, όμως η Margrete σχεδιάζει έναν γάμο ανάμεσα στον Erik και μια Αγγλίδα πριγκίπισσα. Μια συμμαχία με την Αγγλία θα διασφαλίσει το κύρος της ένωσης ως μια ανερχόμενη ευρωπαϊκή δύναμη, όμως μια τρομακτική συνομωσία απειλεί να διαλύσει την Margrete και όλα όσα πρεσβεύει."

Πρώτο Trailer Από Το "Margrete - Queen of the North"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Charlotte Sieling ("Borgen"), η οποία υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jesper Fink ("Before the Frost") και Maya Ilsøe ("The Legacy").

Πρωταγωνιστούν οι Trine Dyrholm, Søren Malling, Morten Hee Andersen, Jakob Oftebro, Bjørn Floberg, Magnus Krepper, Thomas W. Gabrielsson, Agnes Westerlund Rase, Simon J. Berger, Linus James Nilsson, Halldóra Geirharðsdóttir.

Το Σκανδιναβικό "Margrete - Queen of the North" κυκλοφορεί ήδη στα σινεμά αρκετών ευρωπαικών χωρών, ενώ σύντομα αναμένεται να φτάσει και στο streaming.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Margrete - Queen of the North"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε