Πρώτο Trailer Από Το "Mank" Του David Fincher

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Mank", το νέο φιλμ του David Fincher που επιστρέφει στην σκηνοθεσία ύστερα απο το "Gone Girl" του 2014. Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει ένα καλογυρισμένο ασπρόμαυρο φιλμ, που φαίνεται να αναπαριστά τέλεια την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 30', αλλά πέρα από αυτό δεν προσφέρεται για άλλα συμπεράσματα.

"Η ιστορία, που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, εξελίσσεται στην δεκαετία του 30' και ακολουθεί τον σεναριογράφο Herman J. Mankiewicz και τις μάχες που έδωσε με τον θρυλικό Orson Welles, κατά την διάρκεια της συγγραφής του σεναρίου, αλλά και των γυρισμάτων της ταινίας "Citizen Kane"."

Πρώτο Trailer Από Το "Mank" Του David Fincher

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Fincher, ενώ το σενάριο που αρχικά γράφτηκε από τον Jack Fincher (τον πατέρα του David Fincher, αναθεωρήθηκε αργότερα από τον Eric Roth ("Forrest Gump", "The Good Shepherd"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Herman J. Mankiewicz βρίσκεται ο Gary Oldman ("Dracula"), τον Orson Welles υποδύεται ο Tom Burke ("Only God Forgives", "The Musketeers"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Lily Collins, Tom Pelphrey, Amanda Seyfried, Tuppence Middleton, Leven Rambin, Charles Dance, Toby Leonard Moore.

Το "Mank" θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες μέσα στον Νοέμβριο, ενώ στις 4 Δεκεμβρίου θα διατεθεί μέσα απο το Netflix.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.