Πρώτο Trailer Από Το "Mama Weed"

0

Η Brainstorm Media κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Mama Weed", την αστυνομική κωμωδία του Jean-Paul Salomé. Το trailer φανερώνει ένα Γαλλικό φιλμ με μια έξυπνη ιστορία και την Isabelle Huppert να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά το πολύπλευρο ταλέντο της.

"Η Patience Portefeux (Isabelle Huppert), μια μεταφράστρια Γαλλικών-Αραβικών που εργάζεται για την Δίωξη Ναρκωτικών του Παρισιού, μεταφράζει τις καθημερινές κλήσεις και συνομιλίες ανάμεσα στους μεγαλύτερους διακινητές της πόλης. Τα απογεύματα φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα της, στον μακροχρόνιας φροντίδας οίκο ευγηρίας που έχει καθυστερήσει να πληρώσει. Όταν η Patience ακούει στον κοριό της αστυνομίας, τον γιο μιας από τις νοσοκόμες που φροντίζουν την μητέρα της, τότε αποφασίζει να τον προστατέψει. Όμως, η ανάμιξη της στην δουλειά του, παίρνει διαφορετική τροπή και σύντομα η Patience βρίσκεται με μια τεράστια ποσότητα χασίς στην κατοχή της και με την ανάλογη γνώση για το πουλήσει.
Με τον συνταξιοδοτημένο σκύλο της αστυνομίας που υιοθέτησε στο πλευρό της, η Patience μεταμορφώνεται στην Mama Weed, μια ξύπνια πωλήτρια που εξαργυρώνει την εμπειρία της στο χώρο, για να κερδίσει ένα έξτρα εισόδημα που χρειάζεται τόσο πολύ. Την ίδια ώρα όμως, θα πρέπει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους συναδέλφους της στο αστυνομικό τμήμα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jean-Paul Salomé ("Playing Dead"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Hannelore Cayre.

Πρωταγωνιστούν οι Isabelle Huppert, Liliane Rovère, Hippolyte Girardot, Farida Ouchani, Liliane Rovère, Iris Bry, Nadja Nguyen, Rebecca Marder, Rachid Guellaz, Mourad Boudaoud.

Το "Mama Weed" θα διατεθεί μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 23 Ιουλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Mama Weed"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.