Πρώτο Trailer Απο Το "Luz"

0

Η Yellow Veil Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Luz", το θρίλερ τρόμου του Tilman Singer, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα old school θρίλερ, με ρετρό ατμόσφαιρα που θυμίζει κάτι απο τα αντίστοιχα θρίλερ της δεκαετίας του 80'.

"Μια βροχερή νύχτα. Η Luz, μια ζαλισμένη και μουδιασμένη οδηγός ταξί, ναρκώνεται στην έντονα φωτισμένη είσοδο ενός υποβαθμισμένου αστυνομικού τμήματος. Σε ένα νυχτερινό μαγαζί της πόλης, η Nora παρασύρει σε μια κουβέντα τον ψυχίατρο της αστυνομίας Dr. Rossini. Η Nora έχει καταληφθεί απο μια δαιμονική οντότητα που επιθυμεί την γυναίκα που αγαπά, την Luz.

Πρώτο Trailer Απο Το "Luz"

H Nora αφηγείται στον γιατρό το ταραχώδες παρελθόν της φίλης της σε ένα Χιλιανό σχολείο για κορίτσια. Καθώς ο Rossini μεθά όλο και περισσότερο, μετατρέπεται σε μια εύκολη λεία στα χέρια της Nora, όμως ξαφνικά τον καλούν πίσω στο τμήμα για να εξετάσει την Luz.
Υπό την επίβλεψη των συναδέλφων του, ο γιατρός βάζει την Luz σε κατάσταση ύπνωσης, που πυροδοτεί μια σειρά απο flashbacks, που αποκαλύπτουν τα γεγονότα που οδήγησαν στην άφιξη της. Όμως, η οντότητα που έχει καταλάβει τον γιατρό θέλει κάτι περισσότερο. Κομμάτι, κομμάτι εισέρχεται όλο και περισσότερο στην αναπαράσταση της Luz και προκαλεί τις παλιές αναμνήσεις να έρθουν στο φώς."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tilman Singer, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Luana Velis, Julia Riedler, Johannes Benecke, Jan Bluthardt, Lilli Lorenz, Nadja Stübiger.

Η ταινία που είναι γυρισμένη σε φίλμ 16mm, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2018.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.