Πρώτο Trailer Απο Το "Luce"

0

Η Neon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Luce", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου θεατρικού έργου που έγραψε ο J.C. Lee. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα έντονο ψυχολογικό θρίλερ, με καλές ερμηνείες και πιθανότα μεγάλες ανατροπές.

"Ο Luce (Kelvin Harrison Jr.), ένας κορυφαίος αθλητής του λυκείου και αξιόλογος συζητητής, αποτελεί ένα είδωλο του νέου Αμερικανικού Ονείρου. Το ίδιο ισχύει και για τους γονείς του (Naomi Watts & Tim Roth), που τον υιοθέτησαν πρίν απο δεκαετία, απο μια πολεμοδαρμένη χώρα. Όταν η Κα. Wilson (Octavia Spencer), η καθηγήτρια του Luce ανακαλύπτει κάτι σοκαριστικό στο ντουλάπι του, η εξαιρετική φήμη του Luce αμφισβητείται. Είναι όμως δικό του το λάθος, ή μήπως η Κα. Wilson βασίζεται σε επικίνδυνα στερότυπα?"

Πρώτο Trailer Απο Το "Luce"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Julius Onah, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο σε συνεργασία με τον συγγραφέα του θεατρικού έργου, J.C. Lee.

Πρωταγωνιστούν οι Naomi Watts, Octavia Spencer, Tim Roth, Kelvin Harrison Jr., Norbert Leo Butz, Andrea Bang, Marsha Stephanie Blake, Omar Brunson.

Το "Luce" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Αυγούστου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.