Πρώτο Trailer Απο Το "Love Wedding Repeat"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Love Wedding Repeat", την ρομαντική κωμωδία του Dean Craig, ο σεναριογράφος που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το πρώτο trailer φανερώνει μια περίεργη ρομαντική κωμωδία, που εξελίσσεται την ημέρα του γάμου της αδελφής του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα (Jack), ο οποίος προσπαθεί να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή του γάμου. Όμως, μέσα από εναλλακτικές εκδοχές της πλοκής μέσα στην ίδια μέρα και διαφορετικές εξελίξεις, η μέρα του γάμου αλλάζει συνεχώς.

"Εναλλακτικές εκδοχές του ίδιου γάμου ξεδιπλώνονται, καθώς ο Jack (Sam Claflin), αδελφός της νύφης, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με μια εξαγριωμένη πρώην (Freida Pinto), έναν απρόσκλητο καλεσμένο με ένα μυστικό, ένα χαμένο υπνωτικό χάπι και ένα κορίτσι που του είχε ξεφύγει (Olivia Munn). Κάθε φορά το τέλος είναι διαφορετικό."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Dean Craig ("Death at a Funeral"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στο γαλλικό φίλμ "Plan de table" του 2012. Πρωταγωνιστούν οι Sam Claflin, Olivia Munn, Eleanor Tomlinson, Joel Fry, Tim Key, Aisling Bea, Jack Farthing, Allan Mustafa και Freida Pinto.

Το "Love Wedding Repeat" ή "Έρωτας. Γάμος. Ξανά.", θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 10 Απριλίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Love Wedding Repeat"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.