Πρώτο Trailer Από Το "Love and Monsters"

0

Η Paramount κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Love and Monsters", την περιπέτεια φαντασίας του Michael Matthews. Το trailer φανερώνει μια πρόχειρη περιπέτεια, με πλοκή που θυμίζει κάτι από το "A Quiet Place", αλλά με πιο χαλαρή και κωμική προσέγγιση.

"Επτά χρόνια μετά την Αποκάλυψη των Τεράτων, ο Joel Dawson (Dylan O’Brien), μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ανθρωπότητας, ζει υπόγεια από την στιγμή που τεράστια τέρατα πήραν τον έλεγχο του πλανήτη. Έχοντας επανασυνδεθεί μέσω ασυρμάτου με την πρώην παλιά του αγάπη Aimee (Jessica Henwick), που πλέον βρίσκεται 80 μίλια μακριά σε μια παραθαλάσσια αποικία, ο Joel αρχίζει να την ερωτεύεται και πάλι. Καθώς ο Joel συνειδητοποιεί πως πλέον δεν υπάρχει τίποτε για αυτόν κάτω από το έδαφος, αποφασίζει ενάντια σε κάθε λογική, να αναζητήσει την Aimee, αγνοώντας τα τέρατα που βρίσκονται στο δρόμο του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Matthews ("Five Fingers for Marseilles"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Brian Duffield ("Underwater") και Matthew Robinson ("Monster Trucks").

Πρώτο Trailer Από Το "Love and Monsters"

Πρωταγωνιστούν οι Dylan O’Brien ("The Maze Runner"), Jessica Henwick ("Iron Fist"), Michael Rooker ("The Walking Dead"), Ellen Hollman, Melanie Zanetti, Larry Cedar, Damien Garvey, Tandi Wright, Amali Golden, Ariana Greenblatt.

Το "Love and Monsters" θα κυκλοφορήσει σε video on demand στις 16 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.