Πρώτο Trailer Απο Το "Long Shot"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Long Shot", την κωμωδία του Jonathan Levine. Το πρώτο trailer φανερώνει μια γλυκανάλατη ρομαντική κωμωδία, ενα είδος που δεν φαίνεται να ταιριάζει ούτε στον Seth Rogen ("Neighbors"), ούτε και στη Charlize Theron

"Αυτός είναι ένας αυστηρός πολιτικός συντάκτης με ταλέντο στους μπελάδες. Αυτή είναι η καλύτερη διπλωμάτης της χώρας, με ταλέντο σε όλα. Οταν ο Fred Flarsky (Seth Rogen) ενώνεται ξανά με την πρώτη καψούρα του, που τυγχάνει να είναι και η νυν Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Charlotte Field (Charlize Theron), την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ του και τις αναμνήσεις του απο τον νεανικό ιδεαλισμό της.
Καθώς αυτή ετοιμάζεται να θέσει μια αιφνιδιαστική υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, η Charlotte προσλαμβάνει τον Fred, για να ετοιμάσει τις προεκλογικές ομιλίες της και η αδιαμφισβήτητη χημεία μεταξύ τους οδηγεί σε μια σχέση χωρίς σύνορα. Όμως, οι απερισκεψίες του Fred, παλαιότερες και τρέχουσες, μπορεί να θέσουν σε κινδύνο την καμπάνια της, πρίν καν αυτή ξεκινήσει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jonathan Levine ("Warm Bodies"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Liz Hannah ("The Post") και Dan Sterling ("South Park").

Πρωταγωνιστούν οι Seth Rogen ("Neighbors"), Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road"), O’Shea Jackson Jr. ("Den of Thieves", "Straight Outta Compton"), Andy Serkis ("Black Panther", "Planet of the Apes"), June Diane Raphael ("The Disaster Artist", "Grace & Frankie"), Ravi Patel ("Master of None") και Alexander Skarsgård ("Big Little Lies", "The Legend of Tarzan").

Το "Long Shot" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 3 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.