Πρώτο Trailer Απο Το "Lizzie"

0

Η Saban Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Lizzie", το δραματικό θρίλερ του Craig William Macneill, που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το πρώτο trailer διαθέτει ατμόσφαιρα ταινίας τρόμου και φανερώνει ένα βαρύ δράμα, που είναι βασιμένο στην αληθινή ιστορία των φόνων της οικογένειας Borden, που έλαβαν χώρα το 1892.

"Η ιστορία εστιάζει στην Lizzie Borden (Chloë Sevigny), την διαβόητη γυναίκα που υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο σε ένα απο τα πιο μακροχρόνια μυστήρια της Αμερικανικής ιστορίας. Υστερα απο μια ολόκληρη ζωή γεμάτη μοναξιά, η Lizzie βρίσκει την αδελφή ψυχή της στο πρόσωπο της υπηρέτριας Bridget Sullivan (Kristen Stewart). Όμως αυτή η μυστική οικειότητα μεταξύ τους, θα προκαλέσει μια αδιανόητη πράξη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Craig William Macneill ("The Boy", "Channel Zero"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Bryce Kass. Πρωταγωνιστούν οι Chloë Sevigny, Kristen Stewart, Kim Dickens, Fiona Shaw, Denis O'Hare, Jeff Perry, Jamey Sheridan, Jay Huguley, Tara Ochs.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance με ανάμεικτες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.