Πρώτο Trailer Απο Το "Lion"

0

Η The Weinstein Company κυκλοφφόρησε το πρώτο trailer απο το "Lion", το δραματικό φίλμ του Garth Davis, που είναι βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία.

"Ο 5χρονος Saroo χάνεται μέσα σε ένα τρένο που τον ταξιδεύει χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα στην Ινδία, μακριά απο το σπίτι του και την οικογένεια του. Είκοσι-πέντε χρόνια μετά, οπλισμένος μόνο με μια χούφτα αναμνήσεις, την μεγάλη του αποφασιστικότητα και μια επαναστατική τεχνολογία με το όνομα Google Earth, ο Saroo ξεκινα την αναζήτηση της χαμένης οικογένειας του και τελικά την επιστροφή στο πρώτο του σπίτι."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Garth Davis ("Top of the Lake"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Luke Davies, βασισμένος στη νουβέλα των Saroo Brierley και Larry Buttrose.

Πρωταγωνιστούν οι Dev Patel, Rooney Mara, Nicole Kidman, David Wenham, Tannishtha Chatterjee, Nawazuddin Siddiqui, Pallavi Sharda, Eamon Farren, Benjamin Rigby, Arka Das, Menik Gooneratne.

Η μελλοδραματική ταινία του Garth Davis που φιλοδοξεί σε υποψηφιότητες για Oscar, θα κάνει πρεμιέρα στον Φεστιβάλ του Τορόντο σε μερικές ημέρες, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες αναμένεται μέσα στο Δεκέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.