Πρώτο Trailer Απο Το Ανεξάρτητο "Len and Company"

0

Η IFC Films κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Len and Company", την δραματική κωμωδία του Tim Godsall που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο.

"Ο Len (Rhys Ifans) είναι ένας punk rocker που αναγκάστηκε να μετατραπεί σε παραγωγό της pop. Υστερα απο μια πολύ δημόσια κατάρρευση, ο Len αποσύρεται στο εξοχικό του σπίτι για να ένα μικρό διάλειμμα απο την πίεση της δουλειάς. Ομως, η απομόνωση του θα διακοπεί όταν θα δεχθεί μια επίσκεψη-έκπληξη απο τον αποξενωμένο γιό του Max και την ανερχόμενη pop star Zoe. Ο Max και η Zoe καταφθάνουν με τα δικά τους προβλήματα και προκαλούν την αναστάτωση του Len."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tim Godsall, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Katharine Knight. Πρωταγωνιστούν οι Rhys Ifans, Juno Temple, Jack Kilmer, Kathryn Hahn, Keir Gilchrist, Elias Toufexis, Tyler Hynes, Jonathan Potts, Mark O'Brien, Tracey Hoyt.

Με χαμηλό budget, ανεξάρτητο ύφος και καλό cast, το σκηνοθετικό ντεπούτο του Tim Godsall στηρίζεται αποκλειστικά στις ερμηνείες, που σύμφωνα με τις εντυπώσεις απο την προβολή της ταινίας στο Φεστιβάλ του Τορόντο, είναι πολύ αξιόλογες.

Το "Len and Company" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 10 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.