Πρώτο Trailer Απο Το "Learning to Drive"

0

Η Broad Green Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Learning to Drive", την ρομαντική κωμωδία της Isabel Coixet.

"Η Wendy είναι μια συγγραφέας του Manhattan, που ο άνδρας της την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα. Ο Darwan είναι ένας ταξιτζής απο την Ινδία στα πρόθυρα του γάμου. Καθώς η Wendy αναζητά και πάλι την ανεξαρτησία της, βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα εμπόδιο που αντιμετωπίζουν πολλοί κάτοικοι της Νέας Υόρκης: δεν έμαθε ποτέ να οδηγεί. Οταν η Wendy προσλαμβάνει τον Darwan για να την μάθει να οδηγεί, η διαλυμένη ζωής της και η δική του γαλήνια προσέγγιση φαντάζει σαν μια αταίριαστη ένωση. Ομως, καθώς της μαθαίνει πως να κρατά το τιμόνι και αυτή του μαθαίνει πως να εντυπωσιάζει μια γυναίκα, η αταίριαστη φιλία τους τους ξυπνά και τους οδηγεί στη χαρά, το χιούμορ και την αγάπη ενός νέου ξεκινήματος."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Καταλανή Isabel Coixet ("The Secret Life of Words", "My Life Without Me"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Sarah Kernochan ("What Lies Beneath").

Πρωταγωνιστούν οι Patricia Clarkson, Ben Kingsley, Grace Gummer, Jake Weber, Sarita Choudhury, Samantha Bee, John Hodgman, Matt Salinger, Michael Mantell, Daniela Lavender, Jonathan C. Kaplan.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο με καλές κριτικές, ενώ η κινηματογραφική της πρεμιέρα θα γίνει στην Ισπανία στις 15 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.