Πρώτο Trailer Απο Το "Last Moment of Clarity"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Last Moment of Clarity", το θρίλερ μυστηρίου των Colin Krisel και James Krisel. To trailer φανερώνει ένα μυστηριώδες θρίλερ, με χαμηλό προϋπολογισμό, που εξελίσσεται στην Ευρώπη και που δεν φαίνεται να διαθέτει κάτι το πολύ ενδιαφέρον.

"Όταν η φίλη του δολοφονείται από Ευρωπαίους μαφιόζους, ο Sam δραπετεύει στο Παρίσι για να κρυφτεί. Χρόνια αργότερα, ο Sam βλέπει μια γυναίκα σε ένα φιλμ του Hollywood, που πιστεύει με βεβαιότητα πως είναι η Georgia. Ο Sam ταξιδεύει στο Los Angeles για να ερευνήσει και εκεί συναντά την αινιγματική Kat, η οποία χωρίς κανένα δισταγμό δέχεται να τον βοηθήσει. Όταν όμως ο Sam έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την μυστηριώδη ηθοποιό, η ζωή του βγαίνει εκτός ελέγχου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Colin Krisel και James Krisel, οι οποίοι υπογράφουν και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Samara Weaving ("Ready or Not"), Zach Avery ("Fury"), Carly Chaikin, ("Mr. Robot"), Brian Cox ("Succession"), Udo Kier, Nicole Ansari-Cox, Hal Ozsan, Pasha D. Lychnikoff.

Το "Last Moment of Clarity" θα κυκλοφορήσει σε video on demand στις 19 Μαΐου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Last Moment of Clarity"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.