Πρώτο Trailer Απο Το "Krisha"

0

Η A24 κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Krisha", την δραματική ταινία του Trey Edward Shults που κέρδισε δυο βραβεία στο Φεστιβάλ SXSW.

"Οταν η Krisha εμφανίζεται στο σπίτι της αδελφής της στο Texas, το πρωινό των Ευχαριστιών, ο οικογενειακός κύκλος την υποδέχεται με ανάμεικτα συναισθήματα. Σχεδόν αμέσως, μια προφανής ανησυχία διαχέεται στον αέρα, μια ανησυχία που μόνο αυξάνεται καθώς η Krisha αρχίζει να μαγειρεύει την γαλοπούλα, σε μια προσπάθεια να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο μιλώντας με τους διάφορους συγγενείς, αναμεσά τους και τον ανηψιό της Trey. Καθώς οι προσπάθεις της Krisha για συμφιλίωση απορρίπτονται συνεχώς, η ένταση και η υποψία φτάνουν στο αποκορύφωμα τους, με τα επι μακρόν κρυμμένα μυστικά και τις πικρίες να βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς όλοι βυθίζονται σε μια συναισθηματικά φορτισμένη οικογενειακή συγκέντρωση."

Ανεξάρτητο δράμα σε σενάριο και σκηνοθεσία του Trey Edward Shults, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

krisha sxsw

Πρωταγωνιστούν οι Krisha Fairchild, Bill Wise, Robyn Fairchild, Chris Doubek, Trey Edward Shults, Olivia Grace Applegate, Chase Joliet, Atheena Frizzell, Alex Dobrenko, Augustine Frizzell, Rose Nelson.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

 

krisha-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.