Πρώτο Trailer Απο Το "Knives Out"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Knives Out", το θρίλερ μυστηρίου του Rian Johnson. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα κλασικό φίλμ του είδους "ποιός το έκανε", που αποδίδει φόρο τιμής στην Agatha Christie, αλλά πέρα απο αυτό δεν φαίνεται να έχει να προσφέρει κάτι σε αυτό το είδος ταινιών, που ούτως ή άλλως φαντάζει παρωχημένο.

"Ενα μοντέρνο, διασκεδαστικό φίλμ μυστηρίου, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Όταν ο διάσημος συγγραφέας Harlan Thrombey (Christopher Plummer), βρίσκεται νεκρός στην έπαυλη του λίγο μετά τα 85α γενέθλια του, ο περίεργος και ευγενής Ντετέκτιβ Benoit Blanc (Daniel Craig) καλείται μυστηριωδός να ερευνήσει. Απο την δυσλειτουργική οικογένεια του Harlan, μέχρι και το αφοσιωμένο προσωπικό του, ο Blanc κοσκινίζει εναν ιστό απο παραπλανητικά στοιχεία και ψέματα, για να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω απο τον θάνατο του Harlan."

Πρώτο Trailer Απο Το "Knives Out"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Rian Johnson ("Brick", "Looper", "The Last Jedi"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans, Michael Shannon, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford και Jaeden Martell.

Το "Knives Out" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.