Πρώτο Trailer Από Το "Kimi" Του Steven Soderbergh

0

Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Kimi", το νέο φιλμ του Steven Soderbergh. Το trailer φανερώνει ένα χαμηλού προϋπολογισμού θρίλερ, που αν και διαθέτει αξιόλογους συντελεστές πίσω από τις κάμερες, φαντάζει πρόχειρο και με ατμόσφαιρα τηλεταινίας.

"Το KIMI είναι ένας ψηφιακός βοηθός που ενεργοποιείται με την φωνή, κάτι σαν τα Alexa και Siri. Ακούει όλα όσα λες και καταγράφει τα πάντα για μια εταιρεία που θυμίζει Big Brother. Η ιστορία ακολουθεί την Angela Childs, μια αναλύτρια ηχητικών εγγραφών, που κατα λάθος θα ακούσει έναν φόνο σε μια ηχογράφηση που επεξεργάζεται. Εμφανώς σοκαρισμένη, η Angela καταφεύγει στους συναδέλφους της. Για ποιο λόγο οι εργοδότες της δεν θέλουν το θέμα να φτάσει στις αρχές?"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Steven Soderbergh ("Traffic", "Ocean's 11"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο David Koepp ("Carlito's Way", "Jurassic Park"). Πρωταγωνιστούν οι Zoë Kravitz, Rita Wilson, Devin Ratray, Erika Christensen, India de Beaufort, Robin Givens, Jaime Camil, Jacob Vargas, Leona Britt, Charles Halford, Emily Kuroda.

Το "Kimi" θα διατεθεί μέσα από το HBO Max στις 10 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε