Πρώτο Trailer Απο Το "Kill Your Friends"

0

Το Studiocanal UK κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Kill Your Friends", την μαύρη κωμωδία-σάτυρα του Owen Harris, που εστιάζει στην Βρετανική μουσική βιομηχανία της δεκαετίας του 90'.

"Λονδίνο, 1997. Η Βρετανική μουσική βιομηχανία βρίσκεται σε ένα σερί επιτυχιών. Τα Britpop συγκροτήματα των Blur, Oasis και Radiohead κυριαρχούν στα ραδιοκύματα και η περιόδος Cool Britannia βρίσκεται σε πλήρη έξαρση. Ο 27χρονος κυνηγός ταλέντων Steven Stelfox (Nicholas Hoult), βρίσκεται σε συνεχή άνοδο μέσα στην βιομηχανία της μουσικής, ένα κόσμο όπου 'κανείς δεν ξέρει τίποτα' και που οι καριέρες δημιουργούνται και καταστρέφονται απο την τύχη και τις άσταστες προτιμήσεις του κοινού - 'Ναι αυτών των ζώων'.

Τροφοδοτούμενος απο την απληστία, την φιλοδοξία και απίστευτες ποσότητες ναρκωτικών, ο Stelfox αναζητά τον νέο επιτυχημένο δίσκο μέσα απο ένα ανελέητο όργιο αυτοϊκανοποίησης. Δημιουργημένος απο μια βιομηχανία που αναζητά την επιτυχία με οποιοδήποτε κόστος και καθώς οι επιτυχίες στερεύουν και η βιομηχανία αρχίζει να αλλάζει, ο Stelfox ανεβάζει την ιδέα του "ρυθμού που σκοτώνει' σε ένα νέο δολοφονικό επίπεδο, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Owen Harris ("Misfits"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο John Niven, βασισμένος στη δική του ομώνυμη νουβέλα.

Πρωταγωνιστούν οι Nicholas Hoult, Rosanna Arquette, Ed Skrein, James Corden, Tom Riley, Georgia King, Joseph Mawle, Craig Roberts, Bronson Webb.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF], τον Σεπτέμβριο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.