Πρώτο Trailer Απο Το "Joker"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Joker", το φίλμ του Todd Phillips που εστιάζει στον διάσημο εχθρό του Batman. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα δυνατό δράμα που εξερευνά την προέλευση του διασημότερου comic villain, σε ενα φίλμ που φαίνεται αρκετά επηρρεασμένο απο το "Taxi Driver" του Martin Scorsese, που εκτελεί χρέη παραγωγού στο φίλμ.

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Todd Phillips ("The Hangover", "War Dogs"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Scott Silver ("The Fighter"), ένα σενάριο που πιθανότατα έχει επηρρεαστεί απο το comic "Batman: The Killing Joke" που δημιούργησε ο Alan Moore.

Πρώτο Trailer Απο Το "Joker"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Joaquin Phoenix ("Walk the Line", "Gladiator"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Shea Whigham, Zazie Beets, Marc Maron, Bill Camp, Brian Tyree Henry, Glenn Fleshler, Frances Conroy και ο Robert De Niro.

Πρώτο Trailer Απο Το "Joker"

Αν και η επιλογή του Todd Phillips φαντάζει κάπως περίεργη, η παρουσία του Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η τύπου Scorsese προσέγγιση, αφήνουν αρκετές ελπίδες για ένα αξιόλογο φίλμ που αναμένεται σαν μια πρωτότυπη μίξη γκανγκστερικού δράματος και ταινίας comic.

Το "Joker" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Joker"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.