Πρώτο Trailer Απο Το "Jojo Rabbit"

0

Η Fox Searchlight κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Jojo Rabbit", την σατιρική ταινία του Taika Waititi. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα περίεργο κωμικό φίλμ, που θυμίζει σε στύλ ταινία του Wes Anderson. Ενα φίλμ που φαίνεται πως θέλει να θίξει αρκετά ζητήματα της σημερινής κοινωνίας και κυρίως αυτών του μίσους και του ρατσισμού, που πλέον έχουν ριζώσει για τα καλά στο μυαλό και τις καρδιές πολλών ανθρώπων.

"Η ιστορία ακολουθεί ενα μοναχικό αγόρι (Roman Griffin Davis) απο την Γερμανία, του οποίου η απόψη για τον κόσμο θα ανατραπεί, όταν θα ανακαλύψει πως η μητέρα του (Scarlett Johansson) κρύβει ενα μικρό κορίτσι στη σοφίτα τους. Με μοναδικό σύμβουλο τον ανόητο φανταστικό του φίλο Αδόλφο Χίτλερ (Taika Waititi), ο Jojo θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον αφελή πατριωτισμό του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Taika Waititi ("What We Do in the Shadows", "Hunt For The Wilderpeople"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στη νουβέλα της Christine Leunens. Πρωταγωνιστούν οι Roman Griffin Davis, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Taika Waititi, Thomasin McKenzi, Rebel Wilson, Alfie Allen, Stephen Merchant, Sitara Attaie, Victoria Hogan, Brian Caspe.

Το "Jojo Rabbit" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Jojo Rabbit"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.