Πρώτο Trailer Απο Το "John Wick Chapter 3"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "John Wick: Chapter 3 - Parabellum", το τρίτο φίλμ απο το action-franchise. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα πολύ ενδιαφέρον concept, καθώς όλοι οι κορυφαίοι δολοφόνοι του πλανήτη προσπαθούν να δολοφονήσουν τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα, σε ενα φίλμ που εκτός απο το πλούσιο cast, φαίνεται να διαθέτει όμορφη αισθητική και καλογυρισμένες σκηνές δράσης.

"Ο John Wick (Keanu Reeves) βρίσκεται κυνηγημένος για δυο λόγους... πρώτον γιατί υπάρχει ενα ανοιχτό συμβόλαιο $14 εκατομμυρίων για το κεφάλι του και δεύτερον γιατί παραβίασε εναν βασικό κανόνα: σκότωσε κάποιον μέσα στο ξενοδοχείο Continental. Το θύμα ήταν μέλος του High Table, που παρήγγειλε το συμβόλαιο για την δολοφονία του. Ο John θα έπρεπε να είναι ήδη νεκρός, αλλά δεν είναι γιατί ο Winston, ο διαχειριστής του ξενοδοχείου του έδωσε μια ώρα προθεσμία."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Chad Stahelski ("John Wick", "John Wick: Chapter 2"), ενώ το σενάριο υπογράφει και πάλι ο Derek Kolstad.

Πρωταγωνιστούν οι Keanu Reeves, Lawrence Fishburne, Anelica Huston, Ian McShane, Halle Berry, Jason Mantzoukas, Hiroyuki Sanada, Tiger Hu Chen, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Ruby Rose, Lance Reddick και Common.

Το "John Wick: Chapter 3 - Parabellum" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "John Wick Chapter 3"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.