Πρώτο Trailer Απο Το "It Chapter Two"

0

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "It Chapter Two", την συνέχεια του "It", της κινηματογραφικής μεταφοράς της διάσημης νουβέλας του Stephen King, που κυκλοφόρησε το 2017. Το πρώτο trailer είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, καθώς φανερώνει την ατμόσφαιρα του adult τρόμου που δεν διέθετε η πρώτη ταινία και όλα αυτά υπο την παρουσία ενός πολύ αξιόλογου cast, που υπόσχεται ενα συναρπαστικό sequel.

"Είκοσι επτά χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση με τον Pennywise, τα μέλη του «The Losers Club» ζούν τις επιτυχημένες ζωές τους σε διάφορες πόλεις της χώρας. Οταν όμως τα παιδιά της πόλης του Derry αρχίζουν να εξαφανίζονται και πάλι, ο Mike Hanlon – το μοναδικό μέλος της ομάδας που παρέμεινε στο Derry – καλεί τα μέλη του «The Losers Club» να επιστρέψουν στο Derry.

Το μοναδικό πρόβλημα που έχουν όλα τα μέλη της ομάδας, είναι πως δεν θυμούνται πλέον τι συνέβη εκείνο το καλοκαίρι. Ομως μέσα απο έναν όρκο αίματος, όλοι επιστρέφουν. Τώρα πλέον οι επτά φίλοι πρέπει να ανακτήσουν τις μνήμες τους και σκεφτούν το πώς θα σκοτώσουν τον Pennywise, δίνοντας έτσι ένα τέλος στην τυρανεία του αλλά και να συνειδητοποιήσουν αυτό που τους ένωσε απο την αρχή."

Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Andy Muschietti ("It", "Mama"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Gary Dauberman ("It", "Annabelle"), βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Stephen King.

Πρώτο Trailer Απο Το "It Chapter Two"

Oσον αφορά τους ηθοποιούς που ενσαρκώνουν τους ενήλικους πλέον πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, ο James McAvoy ("X-Men First Class") υποδύεται τον Bill Denbrough, η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty") βρίσκεται στο ρόλο της Beverly Marsh, ο Bill Hader ("Barry") υποδύεται τον Richie Tozier, ο James Ransone ("Mosaic") τον Eddie Kaspbrak, ο Isaiah Mustafa ("Shadowhunters: The Mortal Instruments") τον Mike Hanlon, ο Jay Ryan ("Top of the Lake) τον Ben Hanscom, ενώ στο ρόλο του Pennywise επιστρέφει ο Bill Skarsgård ("Hemlock Grove").

Αν και το πρώτο φίλμ αποτέλεσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, το αποτέλεσμα ήταν μάλλον μέτριο, καθώς θύμιζε υπερβολικά το "Stranger Things", ενώ και ο τόνος του δεν ήταν τόσο τρομακτικός όσο αναμέναμε. Κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει στο δεύτερο φίλμ, που διαθέτει πολύ αξιόλογους πρωταγωνιστές και πολύ πιο σκοτεινή και ενήλικη πλέον ιστορία.

Το "It: Chapter Two" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.