Πρώτο Trailer Απο Το "Irresistible"

0

Η Focus Features κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Irresistible", την κωμική ταινία του Jon Stewart. Το πρώτο trailer φανερώνει μια κωμωδία που σατιρίζει την πολιτική κατάσταση των Ηνωμένων Πολιτειών, απο εναν σκηνοθέτη που γνωρίζει καλύτερα απο πολλούς της κατάσταση, καθώς υπήρξε ο παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής "The Daily Show", για 15 χρόνια.

"Μια κωμωδία που εξερευνά το τι γίνεται όταν μια μικρή πόλη του Wisconsin μετατρέπεται στο επίκεντρο του πολιτικού τσίρκου της Αμερικής. Όταν ο Gary (Steve Carell), ο υπεύθυνος στραγητικής των Δημοκρατικών βλέπει ενα βίντεο ενός αποστρατευμένου Συνταγματάρχη των Πεζοναυτών που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των αδήλωτων εργατών, τότε πιστεύει πως βρήκε το κλειδί για να κερδίσει το κόμμα του την καρδιά της Αμερικής. Όμως, όταν οι Ρεπουμπλικάνοι περνούν στην αντεπίθεση, στέλνοντας απέναντι του, την ιδιοφυή και προσωπική του αντίπαλο Faith (Rose Byrne), αυτό που ξεκίνησε σαν μια τοπική μάχη, εξελίσσεται σε εναν αγώνα εκτός ελέγχου για την ψυχή της Αμερικής."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jon Stewart ("Rosewater"), ο οποιος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper, Mackenzie Davis, Debra Messing, Will Sasso, Topher Grace, Natasha Lyonne.

Το "Irresistible" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες της Αμερικής στις 29 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.