Πρώτο Trailer Απο Το "Irrational Man"

0

Η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Irrational Man", την νέα ταινία του Woody Allen.

"Η ιστορία ακολουθεί έναν καθηγητή φιλοσοφίας στο Rhode Island, ο οποίος όντας σε υπαρξιακή κρίση, αναζητά ένα νέο σκοπό στη ζωή του. Καθώς προσπαθεί, σχετίζεται με μια απογοητευμένη και παντρεμένη καθηγήτρια και μια φιλόδοξη φοιτήτρια, η οποία μπορεί τελικά να αποδειχθεί και η λύση στα προβλήματα του."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Woody Allen ("Deconstructing Harry", "Blue Jasmine"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey, Jamie Blackley, Ethan Phillips, Meredith Hagner, Ben Rosenfield, Julie Ann Dawson, David Aaron Baker, David Pittu, Susan Pourfar, J.P. Valenti.

Με το γνώριμο στύλ του Woody Allen και με ένα ως συνήθως ταλαντούχο cast, η νέα ταινία του εκκεντρικού σκηνοθέτη αν και διαθέτει το στοιχείο της επανάληψης, φαντάζει καλογυρισμένη καθώς έχει στη θέση του κινηματογραφιστή τον καταξιωμένο Darius Khondji ("Delicatessen", "Se7en").

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές Φεστιβάλ των Καννών, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.