Πρώτο Trailer Απο Το "Ip Man 4"

0

Η Well Go Usa κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ip Man 4: The Finale", το τέταρτο και τελευταίο φίλμ απο το αξιόλογο martial arts franchise. Το πρώτο teaser-trailer φανερώνει μια αλλαγή σκηνικού, καθώς ο δάσκαλος του Bruce Lee ταξιδεύει στην Αμερική, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ρατσισμό.

"Ύστερα απο τον θάνατο της γυναίκας του, η ζωή του Ip Man δεν έχει αλλάξει, όμως αυτός και ο γιός του αρχίζουν να αποξενώνονται. Αναζητώντας ενα καλύτερο μέλλον για τον γιό του, ο Ip Man αποφασίζει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκεί όπου θα ανακαλύψει πως η ειρηνική ζωή στο εξωτερικό είναι απλά επιφανειακή. Σύντομα διαπιστώνει πως απο κάτω κρύβεται μια βαθιά ριζωμένη φυλετική διάκριση που είναι πολύ χειρότερη απο αυτό που περίμενε. Ο Ip Man επανεξετάζει την θέση του και αναλογίζεται τον λόγο που ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Wilson Yip, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Hiroshi Fukazawa και Edmond Wong.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Donnie Yen ("Rogue One"), ενώ πρωταγωνσιτούν επίσης οι Scott Adkins, Kwok-Kwan Chan, Vanness Wu, Nathan Head, Jim Liu, Kent Cheng, Mark Strange, Nicola Stuart-Hill, David Johnson Wood.

Το "Ip Man 4" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2020.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Ip Man 4"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε