Πρώτο Trailer Απο Το "Inheritance"

0

Η Ingenious Media κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Inheritance", το θρίλερ μυστηρίου του Vaughn Stein. Το πρώτο trailer φανερώνει ένα περίεργο θρίλερ μυστηρίου, με υπερβολική πλοκή και σκοτεινό τόνο.

"Η Lauren Monroe (Lily Collins) είναι μια ανερχόμενη περιφερειακή εισαγγελέας που έχει αφιερώσει τη ζωή της στο κοινωνικό συμφέρον, παρά τις προσδοκίες της πλούσιας και ισχυρής οικογένειας της στην Νέα Υόρκη. Όταν ο μεγιστάνας πατέρας της πεθαίνει ξαφνικά, της αφήνει ένα usb stick και μια σειρά κλειδιών, που οδηγούν σε ένα σοκαριστικό μυστικό που κρύβεται κάτω από την οικογενειακή έπαυλη. Διχασμένη ανάμεσα στην προστασία του αμαρτωλού παρελθόντος του πατέρα της και την αποκάλυψη της αλήθειας στο όνομα της δικαιοσύνης, η Lauren θα βρεθεί σε έναν ατελείωτο ιστό ψεμάτων και απάτης, ξεσκεπάζοντας μυστικά από την ζωή του πατέρα της, που απειλούν να καταστρέψουν την σημαντική οικογένεια της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Vaughn Stein ("Terminal"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matthew Kennedy.

Πρωταγωνιστούν οι Lily Collins, Connie Nielsen, Simon Pegg, Patrick Warburton, Chace Crawford, Marque Richardson, Michael Beach.

Το "Inheritance" θα κυκλοφορήσει(?) στην Αμερική μέσα στον Μάϊο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.