Πρώτο Trailer Απο Το "In a Valley of Violence"

0

Η Focus World κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "In a Valley of Violence", το western του Ti West.

"Ενας μυστηριώδης περιπλανώμενος με το όνομα Paul (Ethan Hawke) και ο σκύλος του Abbie (Jumpy), φτάνουν στο Μεξικό μέσα απο την άγονη έρημο της παλαιάς δύσης. Σε μια προσπάθεια μείωσης της διαδρομής, κόβουν δρόμο μέσα απο το κέντρο μιας μεγάλης κοιλάδας και εισέρχονται στην ξεχασμένη πόλη Denton, ένας μέρος που οι ντόποιοι αποκαλούν πλέον 'την κοιλάδα της βίας'. Η κάποτε δημοφιλής πόλη των ορυχείων είναι σχεδόν εγκαταλελειμένη και ελέγχεται πλέον απο μια ομάδα περιθωριακών, με ηγέτη τον φαινομενικά απρόσιτο Gilly (James Ransone), τον προβληματικό γιό του σκληρού σερίφη της πόλης (John Travolta).

Καθώς η ένταση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Paul και τον Gilly, οι εναπομείναντες κάτοικοι του Denton γίνονται μάρτυρες της αναπόφευκτης βίας που θα προκαλέσει μια καταστροφική αλυσιδωτή αντίδραση που θα επηρρεάσει τις ζωές όλων των εμπλεκομένων και πολύ σύντομα θα παρασύρει ολόκληρη την πόλη σε μια αιματοβαμμένη εκδίκηση. Η Mary-Anne (Taissa Farmiga) και η Ellen (Karen Gillan), οι δυο αδελφές που λειτουργούν το μοναδικό ξενοδεοχείο της πόλης, προσπαθούν να βρούν το καλό μέσα και στους δυο άνδρες, ενώ την ίδια ώρα ψάχνουν απεγνωσμένα την δική τους σωτηρία.

Μόνο ο κουρασμένος Σερίφης πασχίζει να σταματήσει αυτή την υστερία βίας, όμως ύστερα απο μια ανακάλυψη γύρω απο το παρελθόν του Paul, η κλιμάκωση της βίας είναι πλέον αναπόφευκτη..."

Πρώτο Trailer Απο Το "In a Valley of Violence"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Ti West ("V/H/S", "The Sacrament"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Ethan Hawke, John Travolta, Toby Huss, James Ransone, Taissa Farmiga, Karen Gillan, Burn Gorman, James Ransone, Larry Fessenden.

Ethan Hawke και John Travolta σε ένα γουέστερν απο τον horror σκηνοθέτη Ti West, ένα εντελώς "παράδοξο" φίλμ που μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει αρκετά κολακευτικά σχόλια.

Το "In a Valley of Violence" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 21 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.