Πρώτο Trailer Απο Το "Ice Age: Collision Course"

0

Η 20th Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Ice Age: Collision Course", την πέμπτη ταινία του επιτυχημένου animated franchise.

"Η επική καταδιώξη του Scrat για το απατηλό βελανίδι τον εκτοξεύει στο σύμπαν, εκεί όπου κατά λάθος θα πυροδοτήσει μια σειρά κοσμικών γεγονότων που θα μεταμορφώσουν και θα απειλήσουν τον κόσμο του Ice Age. Για να σωθούν, ο Sid, ο Manny, ο Diego και οι υπόλοιποι του κοπαδιού θα πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι τους και να ξεκινήσουν ένα νέο ταξίδι γεμάτο κωμωδία και περιπέτεια σε εξωτικές νέες περιοχές, γεμάτες με νέους χαρακτήρες."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Mike Thurmeier ("Ice Age: Continental Drift") & Galen T. Chu, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Michael Berg και Aubrey Solomon.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Ray Romano, Denis Leary, John Leguizamo, Queen Latifah, Seann William Scott, Josh Peck, Simon Pegg, Keke Palmer, Wanda Sykes, Jennifer Lopez, Stephanie Beatriz, Adam DeVine, Jesse Tyler Ferguson, Max Greenfield, Jessie J, Nick Offerman, Melissa Rauch, Michael Strahan και Neil deGrasse Tyson.

Το "Ice Age: Collision Course" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.