Πρώτο Trailer Απο Το "I Saw the Light"

0

Η Sony Pictures Classics κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "I Saw the Light", το βιογραφικό δράμα του Marc Abraham, που εστιάζει στη ζωή του τραγουδιστή της country Hank Williams.

"Ο Hank Williams έγραψε και ηχογράφησε μερικά απο τα πιο αξιόλογα τραγούδια της country μουσικής, αν και έφυγε απο τη ζωή στην ηλικία των 29 ετών. Αυτά τα τραγούδια ήταν γεμάτα απο ένα μείγμα ταραχής και σπαραγμού, κάτι διόλου παράξενο αν σκεφτεί κανείς την προσωπική του ζωή, που ο σκηνοθέτης Marc Abraham φέρνει στην οθόνη αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα του."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Marc Abraham ("Flash of Genius"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος στην βιογραφία που έγραψε ο Colin Escott.

Πρωταγωνιστούν οι Tom Hiddleston, Elizabeth Olsen, David Krumholtz, Bradley Whitford, Cherry Jones, Maddie Hasson, Wrenn Schmidt, Josh Pais, Justin Lebrun και James DuMont.

Η ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο [TIFF] με μέτριες κριτικές, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Μάρτιο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.