Πρώτο Trailer Απο Το "Hunter Killer"

0

Η Summit Premiere κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Hunter Killer", το θρίλερ-δράσης του Donovan Marsh. Το πρώτο trailer φανερώνει μια πρόχειρη και ανέμπνευστη ταινία του είδους, με τον Gerard Butler - που στο παρελθόν έχει σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο δυο φορές - να καλείται αυτή τη φορά να διασώσει και τον Ρώσο Πρόεδρο.

"Βαθιά κάτω απο τον Αρκτικό Ωκεανό, ο Αμερικανός Κυβερνήτης υποβρυχίου Joe Glass (Gerard Butler) αναζητά ένα αμερικανικό υποβρύχιο που βρίσκεται σε κίνδυνο. Την ίδια ώρα ο Glass ανακαλύπτει πως μαίνεται ένα Ρωσικό πραξικόπημα, που απειλεί να διαταράξει την παγκόσμια ειρήνη. Με το πλήρωμα και την χώρα σε κίνδυνο, ο Κυβερνήτης Glass θα πρέπει να οργανώσει μια ελίτ ομάδα των ειδικών δυνάμεων, με σκοπό την διάσωση του Ρώσου Πρόεδρου και την διείσδυση σε εχθρικά ύδατα, έτσι ώστε να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Donovan Marsh, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Jamie Moss και Arne Schmidt, βασισμένοι στην νουβέλα "Firing Point" του George Wallace. Πρωταγωνιστούν οι Gerard Butler, Gary Oldman, Linda Cardellini, Toby Stephens, Michael Nyqvist, Common και Caroline Goodall.

Το "Hunter Killer" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Hunter Killer"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.