Πρώτο Trailer Απο Το “Hotel Transylvania 2”

0

Η Sony Pictures Animation κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το “Hotel Transylvania 2”, το sequel της πετυχημένης animated ταινίας που κυκλοφόρησε το 2012.

"Η Drac pack επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο Hotel Transylvania 2. Ολα φαίνεται να αλλάζουν πρός το καλύτερο στο Ξενοδοχείο Transylvania... Η αυστηρή πολιτική του Δράκουλα για φιλοξενία μόνο τεράτων έχει χαλαρώσει και το ξενοδοχείο δέχεται πλέον και ανθρώπους. Ομως πίσω απο τα κλειστά φέρετρα, ο Drac ανησυχεί γιατί ο αξιογάπητος μισός-άνθρωπος, μισός βρυκόλακας εγγονός του Dennis, δεν δείχνει σημάδια βαμπίρ.

Καθώς η Mavis είναι απασχολημένη με την επίσκεψη της στους ανθρώπους-πεθερικά της με τον Johnny, ο Drac αναθέτει στους φίλους του Frank, Murray, Wayne και Griffin, να εκπαιδεύσουν το μικρό Dennis για αναπτύξει τα τερατώδη ενστικτά του.

Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως, είναι ότι ο ιδιότροπος και πολύ παλαιών αρχών πατέρας του Drac, Vlad, πρόκειται να επισκεφθεί το ξενοδοχείο. Και όταν ο Vlad ανακαλύπτει ότι ο δισέγγονος του δεν διαθέτει αγνό αίμα και ότι οι άνθρωποι είναι πλέον καλοδεχούμενοι στο Ξενοδοχείο Transylvania, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή!"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Genndy Tartakovsky, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Adam Sandler και Robert Smigel.

Τις φωνές τους δανείζουν οι Adam Sandler, Selena Gomez, Steve Buscemi, Andy Samberg, Kevin James, David Spade, Fran Drescher και Mel Brooks.

Το “Hotel Transylvania 2” θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.